Kuvia

Tuomarinkartano HVK 2009
26.09.2009
Maastojuoksukausi 2009 päättyi täällä etelässä perinteisesti Helsingin Vinttikoirakerhon maastokisoissa. Keli oli ihan mukava, mutta järjestäjillä oli ainakin lauantaina pieniä teknisiä vaikeuksia - radiopuhelimet eivät toimineet tyydyttävästi ja vieheenkin matka tökkäsi useamman kerran. Järjestelyt tuntuivat kuitenkin muuten toimivan mainiosti.
Kilpailun viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.

Nappasin lauantaina noin 2200 kuvaa, ibizanpodencojen viimeisestä alkuerästä alkaen (valitettavasti onnistuin tuhoamaan puolanvinttikoirien ja sloughien alkuerien kuvat :(. Filmille päätyivät siis puolanvinttikoirat (finaali), sloughit (finaali), ibizanpodencot (viimeinen alkuerä ja finaali), silkkivinttikoirat (alkuerät ja finaalit), afgaanit (alkuerät ja finaalit), greyhoundit (alkuerät) ja salukit (alkuerät). Kuvien yleinen laatu on ihan ok, tosin moni kuva on epäselvä. Joka lähdöstä on kuitenkin katselukelposiakin kuvia.

En taaskaan tuntenut juuri kenenkään koiria joten päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.Niin?
Tota, onks jompikumpi teistä nähnyt semmoista jänistä tääl jossain?

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on pari-kolmekymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2009 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.

Lisää kuvia HVK:n kisoista
Vielä lisää kuvia HVK:n kisoista
Vieläkin lisää kuvia HVK:n kisoista
Edelleenkin lisää kuvia HVK:n kisoista
Ja vieläkin lisää kuvia HVK:n kisoista
Yhä vieläkin lisää kuvia HVK:n kisoista
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle