Kuvia

Itti - avoin kilpailu
19.5.2013

Kaakkois-Suomen Vinttikoirakerho järjesti jälleen erinomaiset hiekkakuoppamaastot Iitissä... sää oli hyvä suurimman osan päivää ja järjestelyt tuntuivat toimivan hyvin. Eniten kisaa hidastivat toistuvat vieherikot, naru saattoi mennä poikki kaksikin kertaa saman lähdön aikana.


Silkkivinttikoira Lassa

Tapahtuman viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.

Otin noin 5400 kuvaa, ja sain mielestäni kuvattua kaikki lähdöt paitsi pari saluki-finaalia kun oli aivan pakko käydä huoltamassa itseään eikä kisassa ollut minkäänlaista taukoa. Kuvasin myös kummankin lähdön koejuoksijat.

En tunnistanut suunnilleen ainuttakaan koiraa. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien nimiä, jos semmoisia saan tietooni.


Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on kolme-viisikymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2012 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.

Lisää kuvasivuja:
Kaksi
Kolme
Neljä
Viisi
Kuusi
Seitsemän
Kahdeksan
Yhdeksän
Kymmenen
Yksitoista
Kaksitoista
Kolmetoista
Neljätoista
Viisitoista
Kuusitoista
Seitsemäntoista
Kahdeksantoista
Yhdeksäntoista
Kaksikymmentä
Kaksikymmentäyksi

Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle