Kuvia

SBK:n, SIRL:n ja SHKK:n maastomestaruus 2010

25.09.2010 Jaala
Isot ja sympaattiset vinttikoirat juoksivat Jaalassa syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Kolmen kerhon yhteisponnistus sai sekä kilpailijoilta että toimihenkilöiltä paljon kehuja - paikka oli mainio ja järjestelyt toimivat. Kilpailijatkin - borzoit, skotlanninhirvikoirat ja irlanninsusikoirat - olivat mukavalla tuulella ja sain koesilittää tosi monta karvakuonoa.

Blixten Born To Be Wild

Toimin kisan virallisena kuvaajana ja otin noin 2400 kuvaa. Sain omasta mielestäni tallennettua kaikki lähdöt ja ilmeisesti kolme neljästä koejuoksijasta. Kuvien yleinen laatu on ihan ok, vaikkakin aamuinen utu ja harmaat, nopeasti kiitävät skotit ja irlikset olivat kovin haasteellisia kameralleni. Joka lähdöstä on kuitenkin katselukelposiakin kuvia.Rosso Rainmaker Kilroy Was Here

En tuntenut juuri kenenkään koiria joten päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on pari-kolmekymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2009 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.

Lisää kuvia Jaalasta
Vielä lisää kuvia Jaalasta
Vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Edelleenkin lisää kuvia Jaalasta
Ja vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Yhä vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Yhä vieläkin kyllä lisää kuvia Jaalasta
Ja todellakin vielä lisää kuvia
Ja vieläkin tosiaan lisää kuvia
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle
Aune hoiti koejuoksijan hommat suurella taidolla