Kuvia

SBK:n, SIRL:n ja SHKK:n maastomestaruus

1.10.2011 Jaala
Isonenäiset ja hyvin sympaattiset vinttikoirat juoksivat Jaalassa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Borzoit, skotlanninhirvikoirat ja irlanninsusikoirat olivat jälleen joukolla liikkeellä.
Otin Jaalassa noin 3500 kuvaa. Sain omasta mielestäni tallennettua kaikki lähdöt mutta ilmeisesti vain finaalien koejuoksijat kun olin vähän myöhässä. Kuvat eivät onnistuneet kovin hyvin, koska pitkulaisen radan toisesta päästä voimakkaasti ja matalalla killittävä aurinko valaisi aina koiran etu- tai takapäätä heittäen tosi voimakkaat varjot muualle.


Leo, Dubnjak Charnoslav

En taaskaan tuntenut juuri kenenkään koiria joten päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on pari-kolmekymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006-2011 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.

Lisää kuvia Jaalasta
Vielä lisää kuvia Jaalasta
Vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Edelleenkin lisää kuvia Jaalasta
Ja vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Yhä vieläkin lisää kuvia Jaalasta
Yhä vieläkin kyllä lisää kuvia Jaalasta
Ja todellakin vielä lisää kuvia
Ja vieläkin tosiaan lisää kuvia
Ja vieläkin tosiaan ihan lisää kuvia
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle
Leo, Dubnjak Charnoslav