Kuvia

International Jyväs-Coursing 2009
Uuraisissa 18.07.2009
Keski-Suomen Vinttikoirakerho järjesti tosi lämpimät kisat suurella niityllä Uuraisten Höytiässä. Aurinko porotti kuumana, mutta koirat tuntuivat tykkäävän.
Kilpailun viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.

Nappasin lauantaina yli 1700 kuvaa, whippettien alkuerien puolivälistä alkaen. Kuvattua tuli siis wipukoiden lisäksi cirnecoja (vain finaalit), erikokoisia podengoja, afgaaneja (vain finaalit), basenjeja (vain finaalit) ja silkkivinttikoiria. Kuvien yleinen laatu ei ole kovin kummoinen, ilmeisesti johtuen porottavasta auringosta ja minun ja kuvauksen kohteen väliin tunkevistä heinistä.Whippet Jings, Ringmore Chapter and Verse, kaasu pohjassa...

En tuntenut juuri kenenkään koiria joten vain harvan olen nimennyt. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.Keskellä varjossa loikoileva vasikka oli syntynyt edellisenä päivänä.

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on parikymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006, 2007 ja 2008 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.Amalia, Ajibu Dixie Rose

Lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Vielä lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Vieläkin lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Edelleenkin lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Ja vieläkin lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Yhä vieläkin lisää kuvia Jyväs-Coursingista
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle