Kuvia

Makkarajuoksut 2011
23.10.2011

Leikkimielinen Makkarajuoksut -tapahtuma päätti perinteiseen tapaan ratakilpailukauden. Noin 90 koiraa osallistui tämänvuotiseen kisaan.


Silkkivinttikoira Puna, 14 kk

Tapahtuman viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.

En ole oikein koskaan saanut kunnollisia kuvia ratakisoista. Koirat ovat kameran linssissä vain kiitävän hetken ja jos kaikki ei silloin ole kohdallaan niin toista mahdollisuutta ei tule. Lisäksi kuvat helposti toistavat itseään. Otin noin 950 kuvaa, ja sain mielestäni tallennettua suunnilleen kaikki lähdöt. Päivä oli ensialkuun pimeän pilvinen, ja juuri kun ajattelin etteivät valaistusolosuhteet enää voisi enempää huonontua, jostain nousi vielä sumu... Yleisesti ottaen kuvani ovat rosoisia, epätarkkoja ja vääriin paikkoihin tarkentuneita.

Olen yrittänyt päätellä koirien nimiä tuloslistan perusteella. Mutta pääsääntöisesti koirien nimien selvittäminen on ollut mahdotonta. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien nimiä, jos semmoisia saan tietooni.


Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on vain muutama kuva, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2011 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.

Lisää kuvasivuja:
Kaksi
Kolme
Neljä
Viisi
Kuusi
Seitsemän
Kahdeksan
Yhdeksän
Kymmenen
Yksitoista
Kaksitoista
Kolmetoista
Neljätoista

Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle