Kuvia

Möllin maastot 2009
04.10.2009Saluki Kimble

Maastojuoksukauden 2009 odotettu huipentuma oli tietenkin innokkaasti odotettu Möllin maastot -tapahtuma Hyvinkäällä. Tässä Ylituomariyhdistyksen järjestämässä leikkimielisessä tilaisuudessa kaikki koirat karvoihin katsomatta pääsevät jahtaamaan viehettä.


Valkoinenpaimenkoira Tikru

Tapahtuman viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.Isovillakoira Olivia

Otin jälleen noin 2200 kuvaa, ja sain mielestäni kuvattua melkein kaikki lähdöt. Kuvien yleinen laatu on siedettävä, tosin valaistusolosuhteet olivat välillä hyvin haastavat.Tämä lienee borzoi Jussi.

Olen yrittänyt päätellä koirien nimiä ohjelman perusteella. Mutta koska sateinen keli sai osan kilpailijoista jäämään kotiin, on välillä ollut hankalaa selvittää kuka kukin on. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien nimiä, jos semmoisia saan tietooni.Italianvinttikoirat Hugo ja Epeli (en tiedä kumpi on kumpi...) esittivät upean yhteislähdön, hurmaten tuomarit 275 ja 279 pisteen edestä.


Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on pari-kolmekymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2009 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.Borzoi-pentu Jerik oli vain nelikuinen päästessään revittelemään Mölleissä

Lisää kuvia Mölleistä
Vielä lisää kuvia Mölleistä
Vieläkin lisää kuvia Mölleistä
Edelleenkin lisää kuvia Mölleistä
Ja vieläkin lisää kuvia Mölleistä
Yhä vieläkin lisää kuvia Mölleistä
Yhä vieläkin kyllä lisää kuvia Mölleistä
Ja todellakin vielä lisää kuvia Mölleistä
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle
Puolanvinttikoira Kira repäisi hienot 260 pistettä