Kuvia

Perinteiset Talvimaastot
Mustialassa 08.-09.03.2008
Borzoiklubin järjestämät perinteiset Talvimaastot avasivat maastokauden vauhdikkaasti.
Kisa oli jälleen kerran erinomaisesti järjestetty ja kaikki sujui mallikkaasti alusta loppuun. Vain muutaman rissan kanssa oli pieniä ongelmia, ja nekin nuijittiin käyttökuntoon tosi nopeasti. Aikataulusta oltiin välillä ehkä tunnin verran edellä.

Osallistujia oli paljon ja viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta. Suuret kiitokset kaikille, jotka tekivät tämän tilaisuuden mahdolliseksi.Silkkivinttikoirat Ella ja Kassu

Nappasin Talvimaastoissa melkein 3300 kuvaa, mutta haastavien sää- ja valaistusolosuhteiden ja oman osaamattomuuteni vuoksi onnistumisprosentti on varsin alhainen. Suuri osa kuvista on rosoisia, epätarkkoja ja muutenkin suttuisia. Ja kaikki ovat hyvin hämäriä, sillä aurinko näyttäytyi vain lauantaiaamuna, muutoin satoi lunta tai valoa oli muuten vain tosi vähän.Puolanvinttikoira Polskis Alfa Romeo... ja satoja lumihiutaleita


VÄY !!

Olen yrittänyt päätellä koirien nimet tuloslistan perusteella, silloin kun se on ollut mahdollista (ts. koiria on ollut luokassa vain vähän, tai olen tuntenut ne). On kuitenkin todennäköistä että osa nimistä on väärin näillä sivuilla. Pyydän jo etukäteen anteeksi tätä ja toivon, että huomauttaisit jos olen tunnistanut koirasi väärin. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon. Kuvia on lauantailta melkein jokaisesta alkuerälähdöstä mutta vain afgaanien finaalista. Sunnuntaina sain filmille melkein kaikki lähdöt.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on 15-25 kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006 ja 2007 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän tsempata tämän asian kanssa.Ensikertalainen Saska of Golden West Figaro tuli venäjänvinttikoirien luokassa hienosti viidenneksi 462 pisteellä.
Inkku, Staraja Russa Glinga hurmasi tuomarit juoksullaan voittaen koko kisan 507 pisteellä!


Lisää kuvia Talvimaastoista
Vielä lisää kuvia Talvimaastoista
Vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Edelleenkin lisää kuvia Talvimaastoista
Ja vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Vielä saatavilla: Ohkola 2005, Ohkola 2006, Rapamaastot 2006, Möllin maastot 2006 kuvat
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle
Näistä vauhdikkaista basenjeista tuo punatakkinen on ilmeisesti Amalia, Ajibu Dixie Rose, joka voitti basenjiluokan