Kuvia

Perinteiset Talvimaastot
Mustialassa 07.-08.03.2009
Borzoiklubi järjesti jälleen maastokisoista sen ehkä kaikkein parhaimman, perinteiset Talvimaastot. Suuret kiitokset kaikille niille kymmenille vapaaehtoisille, jotka uhrasivat vähintäänkin viikonloppunsa ja usein paljon enemmänkin, ihan vaan jotta meidän koirat saisivat juosta.
Kuten aina, järjestelyt toimivat kuin hienosti rasvattu kone. Joskus vuosia sitten maastojuoksukisat saattoivat venyä ja venyä teknisistä syistä, esimerkiksi vieheen naru saattoi mennä poikki kymmeniä kertoja yhden iltapäivän aikana. Nykyään masiinat toimivat pakkasessakin niin hyvin, että ainoa tekninen ongelma koko viikonloppuna oli kai se, että viehe jäi rissaan jumiin kokonaista kaksi kertaa. Ratamiehistön toiminta on suorastaan ammattimaisen laadukasta ja kaikki tietävät sekunnilleen mitä tekevät, se on vähän kuin katselisi formulakisaa.

Osallistujia oli paljon ja viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.

Nappasin Talvimaastoissa yli 4900 kuvaa. Lauantai oli hämärä päivä, mutta sunnuntainen aurinko korvasi kaiken.

Olen yrittänyt päätellä koirien nimet tuloslistan ja omien muistiinpanojeni perusteella, silloin kun se on ollut mahdollista (ts. koiria on ollut luokassa vain vähän, tai olen tuntenut ne). On kuitenkin varsin todennäköistä että osa nimistä on väärin näillä sivuilla. Pyydän jo etukäteen anteeksi tätä ja toivon, että huomauttaisit jos olen tunnistanut koirasi väärin. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien kutsuma- ja kennelnimiä, jos semmoisia saan tietooni.Jotain on selkeästi kateissa...

Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon. Kuvia on koko viikonlopulta melkein jokaisesta lähdöstä, ja sain koejuoksijoitakin kuvattua.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on parikymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006, 2007 ja 2008 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.Anna-Su Wiktor Venator tekee pupusta hakkelusta!

Lisää kuvia Talvimaastoista
Vielä lisää kuvia Talvimaastoista
Vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Edelleenkin lisää kuvia Talvimaastoista
Ja vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Yhä vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Yhä ja vieläkin lisää kuvia Talvimaastoista
Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle